Disclaimer

-Deze website en de inhoud hiervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. Fouten, in de gegevensverwerking, kunnen echter niet altijd voorkomen worden. Hiervoor kan Lotus Maylea niet aansprakelijk gesteld worden.

-De informatie op deze website kan nooit een behandelend arts of een medische behandeling vervangen, mocht deze noodzakelijk zijn. Neem bij gezondheidsklachten altijd eerst contact op met de huisarts. 
De informatie op deze website is bedoeld als aanvulling op de behandeling van een arts en niet bedoeld om de behandeling van een arts te vervangen.
Reiki, meditatie of het dragen van een steentje kan geen kanker , Corona of een andere gevaarlijke ziekte genezen of voorkomen.

-Lotus Maylea sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze site, of met de tijdelijke onmogelijkheid om Lotus Maylea te kunnen raadplegen. De informatie op deze website wordt regelmatig geactualiseerd en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Lotus Maylea is niet verantwoordelijk voor de invloed die een Reiki-afstandsbehandeling heeft op je lichaam en geest. Reiki is liefdevolle energie en zal daar haar werk doen waar het nodig is. 

Lotus Maylea is ook niet verantwoordelijk voor de invloed die een meditatie of kaartlegging heeft. Je bent zelf verantwoordelijk wat je met de informatie doet.

- Alle teksten en kunstwerken op deze site zijn eigendom van Lotus Maylea.
Niets daarvan mag gekopieerd en gebruikt worden zonder mijn schriftelijke toestemming. 
Onder de teksten die niet van Lotus Maylea zijn staat de bron of auteur vermeld.

- Mocht er per ongeluk info of een plaatje opstaan wat u herkent als uw eigendom zonder bron-vermelding mail me dan via  contact
Ik zal dan alsnog de auteur/kunstenaar vermelden of het betreffende object verwijderen van de site. Voeg een legaal bewijs bij van je recht van verwijdering.

-Mocht u een email versturen dan wordt het emailadres niet doorgegeven aan derden maar weer verwijderd nadat het emailgesprek is beantwoord.

Voor vragen en/of opmerkingen ben ik te bereiken via contact.
©Maria van den Boom (Eigenaar van Lotus Maylea)