Getallen

Gepubliceerd op 25 november 2022 om 19:22

Vaak zie ik dubbele getallen op de klok. Meestal is dat voordat we gaan slapen of als ik opsta of midden in de nacht maar ik zie ze ook vaak op de pc. of bij een Whats-app bericht staan.
Nu ben ik niet iemand die erop gaat zitten wachten tot het bv. 11.11 uur is.
Díe mensen ken ik namelijk ook. Toen ik nog op Twitter zat kwam ik daar ooit iemand tegen en die man typte dagelijks: 10.10, 11.11 enz. Nu was deze man in die tijd internet verslaafd dus zat hij waarschijnlijk bijna 24 uur per dag achter de pc.
Ikzelf heb het over de keren dat ik "toevallig" op de klok keek ; als er iemand belde of me een berichtje stuurde of als ik 's nachts wakker werd.
Wat betekenen die getallen nou eigenlijk? In de numerologie heeft ieder getal en de combinaties daarvan een betekenis.
Dubbele getallen worden in de spiritualiteit ook wel engelengetallen genoemd. deze getallen brengen een boodschap.

Enkele van mijn eigen getallen.

0.00
Het uur 00:00 vertelt je dat er grote krachten om je heen aan het werk zijn. Op dit moment kun je het gevoel hebben dat het moeilijk is om bepaalde aspecten van je leven te controleren, maar dit zal niet eeuwig duren. Uiteindelijk zul je de energieën die zich niet altijd op een positieve manier manifesteren onder controle moeten hebben. Als je niet in staat bent om dit te doen, vraag de engelen om hulp en ze zullen je voorzien van de bescherming die je nodig hebt voor de confrontatie met die negatieve energieën.

03.03
Uur 03:03 stuurt je een relatief positieve boodschap namens je beschermengelen. Inderdaad, het betekent dat je momenteel in een situatie bevind waarin alles mogelijk is. 33 is een meestergetal, het blijkt dat je WIL onbedwingbaar is en dit zal de kracht van grote veranderingen in je leven zijn.

10.10
Het Universum en je Spirituele Gidsen willen dat je bewust bent dat het zien van 10:10 een teken is van actie en voorwaartse beweging. De algemene betekenis van 1010 is dat je beweegt in de richting van je hogere doel in het leven. Vertrouw het Universum wat het voor je in petto heeft. Dingen gebeuren voor een reden, en in het grote geheel, je hogere zelf weet het beste pad om je te krijgen waar je moet zijn. Heb geloof dat alles gebeurt voor je eigen voordeel.

05.55
Zien van 555 is een engelachtige herinnering dat jij een goddelijk wezen bent die er voor koos om te incarneren op aarde om het leven in menselijke vorm te ervaren. Altijd het gevoel gehad dat je hier bent om te co-creëren met de universele bron en een levensmissie te voltooien. Je leven heeft ultiemen betekenis.
Eenheidsbewustzijn is denken en handelen op een manier die positieve veranderingen creëren en mensheid verenigen om de wereld een betere plek te maken voor iedereen.
Vergeet niet dat je bent gemaakt van de oneindige perfectie van de schepping!


Een bijzondere droom
21.44
Afgelopen nacht werd ik wakker vanuit een droom waarin ik tegen andere vrouw zei dat 21.44 belangrijk voor me is en ik daar iets mee moet doen. Even Googelen leverde mij onderstaande tekst op

Engelennummer 2144 brengt een boodschap van de engelen dat je jezelf in een hoger licht moet zien (als je ware zelf), en je engelen helpen je zelfrespect, zelfvertrouwen en zelfgeloof te vergroten. Je levenspad is er één waarbij je op alle mogelijke manieren je verantwoordelijkheden moet nemen, de controle over je eigen leven moet nemen en een positief voorbeeld moet stellen dat anderen kunnen volgen. Gebruik je kennis en wijsheid en blijf in balans, geaard en gefocust terwijl je je levensmissie met doel en passie dient.
Engelennummer 2144 vraagt dat je de vastberadenheid, discipline en het harde werk dat je in het verleden in je inspanningen hebt gestoken erkent, en weet dat ze je leven op lange termijn voordelen en beloningen zullen opleveren. Je hebt grote vasthoudendheid en initiatief getoond, dus houd moed dat je inspanningen de moeite waard zijn geweest en je engelen moedigen je aan om door te gaan met het geweldige werk dat je hebt gedaan.

Al met al heb ik geen verstand van numerologie maar vind ik het interessant genoeg om op te zoeken wat de getallen me te zeggen hebben. 

*De beknopte betekenissen van de getallen heb ik gevonden via Google op https://www.helderziende-paragnosten.nl  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.