Nieuw design

Gepubliceerd op 9 december 2022 om 17:15

Ik ben een mens die niet van veranderingen houdt. Een rare eigenschap dat niet echt hoort bij mijn sterrenbeeld: Ram. Rammen zijn namelijk avontuurlijk, houden van spanning .Misschien is dat een licht autischtische trek, ik weet het niet, maar ik blijf graag bij mijn eigen  "gewoontes" waar ik me happy en veilig bij voel. Waarom zou ik iets veranderen dat goed bevalt?
Tegenwoordig moet iedereen uit zijn "comfortzone " stappen, je hoort het en leest het zo vaak.  Ik ben zo niet in het dagelijkse leven. Dat komt ook wel omdat ik op gezondheidsgebied geen gekke dingen kan doen en graag wil weten waar ik aan toe ben en de touwtjes in handen wil houden  Mijn man weet dat en respecteert dat gelukkig ook.

Even wat anders
Toch is er iets wat ik af en toe wél graag verander en dat is mijn website. Ik onderhoud en ontwerp al zolang ik een website heb de site helemaal zelf. Eén keer heeft zoonlief mij geholpen toen ik een andere site had en die op zijn advies met Joomla had gemaakt. Voor hem  was dat niet moeilijk maar ik snapte er de ballen van. Alles was in het Engels en ik moest zelf in de gaten houden wanneer er updates waren, daarna de juiste update versie zoeken en de zogeheten packs downloaden en installeren. Ik had een domeinnaam en de site gehost bij hosting2go waar ik steeds alles must uploaden met een programma. Kijk en daar ging het dus een keer faliekant fout. Ik had op een dag per ongeluk alles verwijderd. Gelukkig hebben ze me toen van Hosting2go kunnen helpen maar mij werd gezegd dat ik beter op moest letten want dat ze dat eigenlijk niet deden. Blijkbaar deed ik zielig genoeg waardoor ze me toch hielpen. 😪 
Ik was helemaal klaar met dat Joomla en Hosting2go en ging op zoek naar iets nieuws ..... en ik vond Jouwweb.nl
Daar heb ik mijn website opnieuw gemaakt en nog eentje voor mijn kunstwerken. Het was een gratis site zonder limiet en gemakkelijk in het gebruik en duidelijk.
Een paar jaar later heb ik de twee sites verwijderd en samengevoegd tot een hele nieuwe site: Lotus Maylea 🙏🏻 * Spiritualiteit en Creativiteit*

Sinds kort heb ik mijn gratis website ge-upgrade naar een PRO-site; dus een betaalde versie met een eigen domeinnaam: Meer mogelijkheden, emailadres erbij  en geen reclame meer.
En nu had ik zin in een nieuwe banner, nieuwe kleuren en indeling. Ik ben dagen aan het puzzelen geweest, had een ander design gevonden , dat aangepast maar was niet tevreden dus weer opnieuw getest en ben nu heel tevreden en blij.
De kunstwerken staan voortaan ook boven in het menu. Verder heb ik wat extra buttons gemaakt  extra aandacht te geven aan dit blog en de energiekaartjes. 
Voorlopig blijft deze site zoals hij nu is want ik ben tevreden.  Het menu is wat vol maar dat vind ik bij deze strakke site niet erg.
Veel plezier op deze website en laat eens een berichtje achter in het gastenboek. Ik stel dat zéér op prijs. 😊

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.