Blijf trouw aan jezelf

Gepubliceerd op 3 juli 2019 om 13:47

Er is veel te doen op spiritueel gebied, ik ben daar zelf ook al jaren mee bezig en was als kind al geïnteresseerd in het "ongrijpbare", het mystieke en ik voelde intuïtief aan dat er meer is tussen Hemel en Aarde. Nadat ik een moeilijke periode doormaakte ben ik gegroeid op spiritueel vlak. Ik ben me meer gaan ontwikkelen en heb veel gelezen en ik heb ook een paar cursussen gevolgd oa. een jaar yoga gedaan en ik heb een cursus Tarot gevolgd en Reiki 1en 2 en Kundalini Reiki (master). En ik help daar weer mensen mee.

Verder wil ik graag alles wat op mijn pad komt beleven met positiviteit wat niet altijd gemakkelijk is. Als Lichtwerker stuur ik liefde en licht naar al wat leeft en ben ik iemand die niet tegen onrecht, en geweld kan.
We zijn allen EEN grote familie en we kunnen het op deze Aarde zolang we hier zijn best een stuk beter maken door met z'n allen meer vanuit ons hart te leven ipv. vanuit het EGO , wat bij sommigen veel te groot is zoals ik dat ervaar.

Op mijn manier ben ik dus al heel lang bezig met het spirituele en het Goddelijke dat in iedereen en ook in mezelf aanwezig is.

Wat ik mezelf wél heb beloofd is om met beide benen op de grond te staan. Af en toe even zweven is niet erg maar niet voor lang :o)
Ook zal ik ten alle tijden bij mezelf blijven en me niet mee laten slepen als iets niet goed voelt voor mij en dat geldt ook voor andermans mening als ikzelf iets anders voel of ervaar. 

"Ik blijf trouw aan mezelf."

In LIEFDE en LICHT.

©Maria

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.