Zweven

Gepubliceerd op 3 juli 2019 om 13:49

Iedereen zweeft wel eens een beetje,Vooral als je je bezighoudt met het spirituele. Daarmee is niets mis, maar ik vind dat sommigen er soms zo in door kunnen draven. Sommige mensen willen achter iedere gebeurtenis de spirituele reden vinden bv: "Wat betekent het als er twee kraaien in een boom zitten" of " wat is de achterliggende reden van de pijn in mijn voet". Ik als Reikivrouw verdiep me daar ook soms graag in maar ben ook realistisch. Tegen de winter als het kouder wordt gaan vogels meer op zoek naar voedsel dus is het niet zo raar als er twee kraaien in een boom zitten. Kraaien blijven altijd met z'n tweeën bij elkaar. En die pijn in je voet kan best gewoon een verkrampt spiertje zijn omdat je hebt gelopen of verkeerde schoenen aanhad.
Zoals ik al zei vind ook ik het interessant om een reden te vinden. Ook ik denk bij het zien van een spierwit veertje aan engelenenergie maar het wordt anders als er veel veertjes liggen en er duidelijk een duif is opgepeuzeld door een poes.
Dat zoeken naar een achterliggende spirituele reden van iets voelt bij mij aan alsof sommige mensen  dat doen om "erbij te willen horen" maar dat is puur míjn gevoel en dat kan ook onjuist zijn. Ik ben ook maar een mens en op Aarde om te leren.  Mijn intuïtie ( mijn antennetje) speelt daarbij wel een grote rol.

Ik twijfelde ooit een keer aan mezelf omdat ik iets las waar ik mezelf totaal niet in kon vinden en dacht dat ikzelf te nuchter was en niet spiritueel (meer). Ik sprak er met een van mijn paranormale vrienden over en hij zei: "Jij bent niet te nuchter maar een spiritueel gevoelsmens dat goed geaard is."

Ik vond dat zo mooi want hij zei precies datgene wat ik graag wil zijn en ook altijd ben geweest: een gevoelsmens maar wel met beide benen op de grond. Ik wil dat heel graag vasthouden vandaar dat ik niet in alles wat ik op het internet tegenkom over het spirituele meega. Met alle respect en ik weet dat we één zijn maar ik ben ook MARIA en ik blijf graag dicht bij mezelf en mijn eigen gevoel. Ik denk dat ik dan spiritueler bezig bent dan wanneer ik met iedereen mee zou praten om erbij te willen horen ( wat ik bij sommigen voel)

Daarom zeg ik altijd....

"Het is heerlijk om af en toe te zweven,
maar zorg dat je altijd weer
met beide benen op aarde terugkeert."

©Maria

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.