Een verzoekje

Gepubliceerd op 25 juni 2021 om 09:42

Even een verzoek
Veel spirituele mensen zeggen dat ze niet oordelen maar ik ken niemand die dat nooit doet, ook niet
in het spirituele circuit. Oordelen is menselijk en ja ook ik oordeel wel eens, en soms ook te snel.😳
Ik vind dat niet goed maar ook ik ben een mens met menselijke eigenschappen en mag iedere dag leren in dit leven.

Ik hou me al jaren bezig met spiritualiteit maar ik heb al wat spirituele "vrienden" losgelaten omdat zij vonden dat ik als Reikimaster en spiritueel mens geen medicijnen moet nemen en al helemaal niet de griepspuit of Corona vaccin.
Zonder medicijnen en artsen; dus de reguliere zorg zat ik hier allang niet meer. Dat drammerige van sommige mede spirituele mensen: "Jij moet dit en jij moet dat niet". vind ik zo veroordelend. 

Soms ( zoals in mijn geval) heb je geen keuze en treft jou iets wat niet met een middeltje uit de natuur op te lossen valt. De meeste mensen kennen mijn levensloop niet eens en mijn gezondheidsverleden en huidige toestand. Bovendien zijn ze geen arts dus vind ik dat ze niet op de stoel van een arts moeten gaan zitten. Maar wat ik zelf altijd zeg is:

Alternatieve geneeswijzen kunnen een mooie aanvulling zijn maar nooit in de plaats van reguliere geneeswijzen.

Dat ik spiritueel ben, aan yoga, meditatie en Reiki doe wil NIET zeggen dat ik tegen vaccinaties en reguliere geneeskunst ben. Ik ben van mening dat alles er mag zijn, ook meningsverschillen. Ik respecteer andermans mening, respecteer die van mij dan ook.
Ga mij niet de les lezen en vertellen dat ik "naïef", "niet spiritueel" ben of "niet wakker" omdat ik pro-vaccineren ben en al ruim 34 jaar medicijnen gebruik vanwege een ziekteverleden waar jij niets van af weet en verstand van hebt. Verder ga ik niet in discussie. Ik vraag begrip en respect, vooral op Social Media mis ik dat heel veel.


@Maria

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.