TWITTER..... VAARWEL

Gepubliceerd op 3 augustus 2022 om 19:45

Ik heb al een paar keer vanachter een 🔒 getweet. Gekeken of ik me dan weer wat gelukkiger voelde op Twitter want ik ben de laatste tijd steeds vaker Twittermoe. Dat was niet het geval dus heb ik besloten om weg te gaan bij die één doffe, agressieve, negatieve en egoïstische bende die Twitterland heet.

Ik heb alles van opruiers zoals Kafka, Baudet, Willem Engel, Boeren, wappies, haatzaaiers, ruziezoekers/makers geblokkeerd en genegeerd maar ik krijg nog steeds screenshots en reacties op tweets van die figuren te zien omdat mijn volgers die weer plaatsen. Verder krijg ikzelf weinig respons zoals reacties en likes op mijn eigen spirituele en creatieve tweets. Ook niet op mijn kunstwerken als ze goed gelukt zijn. Hoeft niet persé maar af en toe is het toch wel leuk om een complimentje te krijgen.
Zelf doe ik dat wel en ook probeer ik mensen op te beuren en leef ik mee als er iets aan de hand is.

Ik zit ook op Facebook met een persoonlijk profiel en een Lotus Maylea pagina om mijn spirituele en creatieve dingen te delen. Verder heb ik twee accounts op Instagram waar ik wél mensen met dezelfde interesses tegenkom en géén gezeik zie zoals op Twitter. Sinds een tijdje kun je op Insta berichten, foto's ed. ook via de pc. plaatsten dus hoef ik niet meer steeds moeilijk te doen met de telefoon. Ik kan daar dus ook mijn dingen delen ipv. op Twitter. Ik ben het op Twitter zó ontzettend zat. Ik vind het steeds agressiever worden. Verder tel je niet mee als je niet aan Titty tuesday en vunzige woensdag doet dus jezelf ordinaire gedraagt of een grote bek opzet tegen politici. Als je dat doet krijg je wel likes. 😕maar zo zit ik niet in elkaar. Ik ben opgevoed met normen en waarden en respect voor anderen.
Ik heb de voor en tegens naast elkaar gezet en kwam tot deze uitkomst ↴

- Ik heb geen behoefte te weten wat en wanneer mijn volgers reageren bij mensen die ik geblokkeerd heb. Ik heb ze tenslotte geblokkeerd om niets meer te hoeven lezen van hen.
- Ik heb geen behoefte te weten hoeveel dickpics iemand ontvangt in DM, als dat al waar is. Volgens mij vragen sommige vrouwen gewoon aandacht en krijgen ze ze helemaal niet. En zoja, zet dan je DM op slot voor niet-volgers..... simpel !!! 
- Ik heb geen behoefte aan ordinaire praat, blote benen, buiken en borsten foto's op dinsdag/woensdag of een andere dag. 
- Ik heb geen behoefte aan geknipte filmpjes van a-sociaal boerentuig dat in gevecht is met de politie en waarin de politie onterecht zwart gemaakt wordt.
- Ik heb geen behoefte aan knip en plakwerk van andermans ruzies.
- Ik heb geen behoefte aan zogenaamde humor waar men mensen die te dik zijn of mensen die vallen uitlacht.
- Ik heb geen behoefte aan screenshots van tweets waarin mensen zoals politici en journalisten en soms twitteraars bedreigd worden, soms zelfs met de dood. Ik heb al vele malen twitteraccounts die zich daar schuldig aan maken gerapporteerd. Twitter doet er niets mee want ik kreeg iedere keer een slap mailtje waarin vermeld werd dat degene die ik rapporteerde zich niet schuldig maakte aan het overtreden van de twitterregels. 
-Ik heb geen behoefte om op Twitter uitgescholden te worden voor schaap, zweefteef, heks, deugkneus, deuggleuf, oplichter, gek en meer van dat soort onvriendelijke benamingen die ik naar mijn hoofd geslingerd kreeg door (vaak) anonieme laffe kereltjes.
- Ik heb GEEN behoefte meer aan Twitter !!!


Conclusie
Al met al heb ik 0.0 % meer plezier in Twitter. Ik ben al vaker weggegaan maar zo sterk als dat mijn gevoel nu zegt dat het beter voor me is om weg te gaan en weg te blijven had ik het nog nooit. ik bleef omdat ik graag mijn spirituele dingen en bezigheden deel en ook mijn verschillende teken en schilderwerk.  Mensen met dezelfde interesses vind ik er  niet , al helemaal niet op het spirituele vlak, of het zijn zogeheten wappies, dwars tegen de regering, anti-vaxxers en dat ben ik niet.


Aan degenen die mij op Twitter volgden
Enkelen van jullie heb ik ook op Facebook en Instagram dus we houden contact. Verder wil ik iedereen  met wie ik het fijn had op Twitter bedanken en degenen die het moeilijk hebben vanwege een verlies
ziekte oid. sterkte wensen.
🙏💖

 

Mensen die mij nog graag willen blijven volgen kunnen terecht op
https://www.facebook.com/mariavdboom
https://www.facebook.com/lotusmaylea
https://pinterest.com/Mariavdboom
https://instagram.com/lotusmaylea
https://instagram.com/maria.lotusmaylea
https://youtube.com/channel/UCUeBWEGBHrRa7o925x5mR1w

En natuurlijk mijn websites: Lotus Maylea , Hartegroet en Gedachtendroom.

©Maria

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.