Lichtwerkers zijn ook gewoon mensen, dat blijkt maar weer.

Gepubliceerd op 19 augustus 2022 om 16:18


HIER op mijn website kun je lezen over Lichtwerkers. Wat zijn Lichtwerkers en wat is Lichtwerk.

Er bestaan lichtwerkers die zich hier op aarde niet thuis voelen. Er wordt gedacht dat sommigen van hen van een andere planeet afkomstig zijn en een missie hebben om hier op aarde te voltooien.
Ikzelf geloof dat we allemaal van de Bron afkomstig zijn en daar na de overgang naar een volgende fase weer terug gaan. Maar waar is die Bron dan?  Ik denk ook dat dat ergens tussen de sterren is.
Omdat ik niet geloof in een God als een persoon maar meer als een universele energie die in en om ons heen is zie ik het universum als de Bron en dat we allemaal van de sterren afkomstig zijn.

Lichtwerker
Ik noem mezelf ook een Lichtwerker want ook ik wil hier op aarde meer licht brengen. Ik doe dat op mijn eigen manier. Door Reiki, lichtmeditaties, mijn teksten en teken en schilderwerk.
Ik voel me hier op aarde echter wél thuis. Ik hou ontzettend veel van de schoonheid en bijzonderheid van de aarde en dan vooral datgene wat de natuur ons laat zien. Ik voel dat dát mijn taak is: Goed zijn voor de natuur, bomen, bloemen en al wat daarbij hoort. Ik kom daar ook graag voor op en spring uit mijn vel als ik afval in het bos of park zie liggen. Ik ben een natuurliefhebber en een bomenmens en eer bepaalde bomen in mijn nabijheid, gewoon omdat ze zoveel energie uitstralen en het kan mij niet schelen dat mensen mij raar vinden als ik een boom aanraak en er tegen praat. 
Zoals ik schreef voel ik me hier op aarde wel thuis al zou ik de aarde graag anders willen zien. Meer groen, minder vliegtuigen in de lucht, geen vernielingen van de natuur, minder vee en meer natuurvriendelijke boeren en fabrieken. En meer liefde en respect voor elkaar. Dus alle grote wereldleiders zouden hun grote EGO aan de kapstok mogen hangen van mij.
Er is werk aan de winkel want zo kan het niet langer.

Is een Lichtwerker zweverig?
Neehoor, iedere Lichtwerker is hier op aarde ook gewoon een mens met de daarbij behorende menselijke eigenschappen.
Ikzelf ben een voorbeeld daarvan en ook via Social Media heb ik dat al vaker ondervonden al beweren sommige  Lichtwerkers dat zij alleen vanuit het hart dus zonder ego leven en niet oordelen. Helaas is dat een leugen want zij hebben net zo goed soms betweterige, (voor)oordelende nare gedachtes.

Maar ook over Lichtwerkers zijn vooroordelen die niet kloppen.
Zo was ik een keer lid van een Facebookgroep waar voornamelijk wicca mensen zaten. Ik wist dat van tevoren niet anders was ik geen lid geworden van die groep. Ik noem mezelf wel een hobbyheksje omdat ik graag Tarot en andere orakelkaarten leg en me één voel met de natuur en iets heb met de maan maar ik moet niks van dat Wicca gedoe hebben. In  de beschrijving van die groep stond: "Voor al het magische van het universum .  Wicca · Religie · Natuur · Liefde" dus dacht dat mensen die spiritualiteit en liefde voor de natuur, bomen en de maan hebben er ook welkom zouden zijn.

Het viel mij op dat er in die groep mensen waren die erg agressief en met veel vooroordelen schreven over Lichtwerkers..... Lichtwerkers waren volgens hen:

 

  • New-Agers die antwoorden niet in zichzelf zoeken maar buiten zichzelf.
  • Mensen die agressief doen als iemand een andere mening heeft.
  • Zweverige types die geloven in buitenaardse hagediswezens.
  • Zichzelf via email aan je opdringen en je geld aftroggelen.
  • Lid van de Liefde en Licht Maffia.

 

Ik zei tegen de desbetreffende persoon dat een Lichtwerker "iemand is die vanuit liefde wat meer licht op de wereld wil brengen. Ieder doet dat op zijn eigen manier". Verder verwees ik hem naar mijn website waar ik veel info over Lichtwerk heb staan. Ik werd letterlijk weggejaagd door een stel Wicca's. Wat een duistere groep was dat. Niks voor mij. het hele verhaal kun je HIER op Hartegroet lezen.


Laatst werd ik op Instagram benaderd door een man die zei dat hij een Lichtwerker was. Hij likete veel van mijn berichten, gaf complimentjes over mijn kaartleggingen en mandala's, niks mis mee dus ik volgde hem terug omdat we toch wel veel dezelfde interesses hadden op dat gebied. Dezelfde avond dook hij op in mijn Facebook profiel met een vriendenverzoek en ook daar werden we "vrienden."
Een dag later kon ik niks meer op Instagram bij hem zien want hij zat ineens "privé". Ok. dat kan maar hij had mij eruit gezet. Ik nam het toch wel persoonlijk want ik had geen woorden of meningsverschil met hem gehad, ook kenden we elkaar niet dus was ik toch wel benieuwd of ik iets verkeerds had gezegd en ik stuurde hem een privébericht..... Geen reactie. Omdat ik dacht dat hij dat misschien niet ontving omdat hij afgeschermd zat besloot ik het nog een keer via Facebook Messenger te vragen. Daar waren we nog steeds "vrienden" zag ik.

Er kwam een reactie..... (zie screenshot) waarna hij me ook op Facebook blokkeerde ( zie rode pijl)
Ik heb deze man niets misdaan en zeker niet uitgekotst of wat dan ook want hij gooide me er al meteen uit terwijl hij het eerst nog had over een kaartlegging aanvragen. 

Ik wilde hem nog vragen welke confrontatie hij bedoelde en waarmee ik dan over zijn grens gegaan ben aangezien we alleen maar elkaars berichten hadden geliked, wat uitgewisseld hadden over mandala's tekenen en elkaar een fijn weekend gewenst. Ik heb dat maar niet meer gevraagd. Deze man heeft kennelijk met meerdere vrouwen problemen zoals ik het lees in zijn reactie maar goed dit is iets van hem en niet van mij. 😏 Ik hoef me dit niet persoonlijk aan te trekken dus laat ik het bij deze los. 
Ik heb zijn naam weggelaten. Wel kwam bovenstaande tekst in mijn hoofd dus heb ik die op Instagram gezet. Misschien leest hij het nog.

Ik wilde met deze voorbeelden alleen maar zeggen dat ook mensen die zeggen Lichtwerker te zijn gewoon mensen zijn met menselijke eigenschappen en zichzelf niet op een voetstuk hoeven te plaatsen. Dat doe ik ook niet.
🙏


©Maria

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.