Ik heb altijd gehouden van mooie stenen en geloof ook in de kracht die deze stenen hebben.
Ik kan uren rondneuzen in een museum en/of stenen en mineralen winkel.
De foto bovenaan deze bladzijde laat een je kijkje in mijn boekenkast zien.
Je ziet van links naar rechts een Agaatschijf, een stenen beeldje van twee handen met daarin een Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts, een zogeheten "gouden driehoek" van positieve energie. Het groepje daarnaast bestaat uit twee Bergkristallen, een Amethist cluster en twee Rozenkwartsen.
Op de foto hieronder zie je een klein gedeelte van mijn andere edelstenen en mineralen.

Het dragen van een gezondheidssteentje
Edelstenen en mineralen zijn niet alleen mooi maar kunnen ook gedragen worden om klachten te verminderen.

Ondertussen ben ik in het bezit van diverse gezondheidssteentjes die ik draag maar ook omdat ik ze mooi vind.
Ik draag graag Labradoriet, Amethist, Rozenkwarts, Celestien, Aventurijn, Regenboog maansteen en Larimar.( zie foto)

 

Belangrijk:
Het dragen van een steen voorkomt of geneest geen kanker of Corona !!!
Blijf je gezond verstand gebruiken.

Het dragen van Edelstenen kan helpen maar het vervangt nooit medische behandeling! Raadpleeg daarom altijd een arts als je ziek bent. Stenen kunnen helpen om eventuele storingen te verminderen of om kwade energie weg te halen. Als je een steentje aanschaft moet je op je gevoel er een kiezen, kies dus dat steentje dat jij mooi vindt en bij je vind passen.

Draag het steentje aan een kettinkje of veter op de blote huid.
Als je een steen op het oog hebt is het goed om eerst te testen of hij ook bij je past. Ikzelf hecht echter niet zoveel waarde aan die test want het is een momentopname. Mijn gevoel zegt mij welke steen ik nodig heb en bij me past.De test
Houdt de steen in je linkerhand en hou die op je zonnevlecht ( iets boven je navel). Leg je rechterhand op je linkerhand of op je derde oog (voorhoofdchakra.) Ontspan en sluit je ogen. Val je naar achteren dan is het de verkeerde steen;val je naar voren dan is het de goede. Eerlijk gezegd doe ikzelf deze test nooit meer want het is een momentopname en pakt de ene dag anders uit dan de andere.. Mijn gevoel zegt of hij bij me past.Mijn Larimar

Sterrenbeeld steen
Bij ieder sterrenbeeld horen ook bepaalde stenen. Dat wil niet zeggen dat je die dan ook moet dragen, luister naar je gevoel. Ikzelf ben een Ram. Dat is een vuurteken en rood is de kleur van de Ram. Ik heb echter weinig met rode stenen of rode kleding en voel me meer thuis bij blauw. Ik denk dat dat komt omdat ik gewoon meer bescherming en kalmte kan gebruiken.