Taak van een Lichtwerker

We zijn zielen met een lichaam
we volgen ons eigen levenspad
Samen kunnen we een betere
en mooiere wereld creëren.

Pak elkaar bij de hand.
Verspreid je innerlijke licht
naar ieder mens en dier
van hart naar hart.....
In LIEFDE en LICHT

©Maria

Lichtwerkers
Lichtwerkers voelen zich vaak al van jongs af aan onbegrepen of "anders" en hebben een innerlijke drang om zich spiritueel te ontwikkelen. 
Zij werken met licht en positieve energie en streven ernaar om de wereld lichter, mooier en vredelievend te maken.
Ieder mens kan een lichtwerker zijn. Je hoeft alleen maar de stem van je hart te volgen en niet meer handelen vanuit je ego. Lichtwerker ben je in je hart en dat voel je heel diep van binnen! Ben jij iemand die graag de wereld anders zou zien? Zou je graag willen dat er geen oorlog meer was en dat de mensen wat vriendelijker voor elkaar waren?
Herken je jezelf in onderstaande woorden, dan ben je een Lichtwerker.

 

 • Je bent zachtmoedig, gevoelig en invoelend (hoogsensitief) en hebt moeite met omgaan met agressie en het opkomen voor jezelf.
 • Je pikt makkelijk emoties van anderen op.
 • Je voelt je geroepen om anderen te helen, drang tot hulpverlening is duidelijk aanwezig.
 • Je hebt mogelijk veel meegemaakt in je leven.
 • Je geeft veel aan anderen en bent geneigd jezelf te vergeten.
 • Een gevoel van haast hebben om je missie te vervullen, ook al weet je niet wat die missie is of hoe je dit kunt doen.
 • Je hebt onverklaarbare ervaringen gehad, zoals voorspellende dromen of helderziende waarnemingen.
 • Je hebt een spiritueel levensbesef en draagt herinneringen met je mee aan de niet-aardse lichtsferen waaruit je komt. Je kunt heimwee hiernaar voelen, je een vreemde voelen in de aardse werkelijkheid.
 • Vaak kun je binnen bestaande organisaties en banen je draai niet vinden. Lichtwerkers hebben van nature een anti-autoritair temperament. Je verzet je tegen waarden of regels die gebaseerd zijn op macht of hiërarchie. Deze anti-autoritaire trek is sterk aanwezig, ook al ben je nog zo timide en bescheiden.
 • Je hebt het gevoel dat je meer kunt dat je nu doet, en niet je volledig potentieel benut.


  Wat kun je zoal doen?
  Door te visualiseren dat de aarde omhuld wordt door wit licht. ook de bewoners worden door dit licht omhuld. Visualiseer dat er op onze planeet Aarde geen hongersnood is, geen oorlog, geen geweld. Er is alleen maar vrede en iedereen wordt omgeven door licht en liefde.
  Je bent op deze manier een Lichtwerker. Iemand die werkt met Licht-energie, voor de heling en welzijn van de Aarde, en al haar bewoners. Het kost maar een paar minuten per dag maar het geeft je een immens goed en warm gevoel. Op deze manier zijn al veel lichtwerkers actief. Al die mensen sturen licht en die kleine lichtpuntjes zorgen dat de aarde een stukje lichter wordt.

   

  Healingcirkels
  Je kunt ook samen met anderen meedoen met het sturen van positieve energie, zeker als je al met Reiki werkt. Er zijn diverse Healingcirkels en Reikicirkels, kijk maar eens op Facebook bij de groepen.
Ik ben een lichtwerker, en met lichtwerker bedoel ik liefde onder de mensen brengen. Licht en liefde brengen op plaatsen waar somberheid of boosheid regeert. Wetenschap waar domheid regeert, zorgen dat mijn eigen lichaam licht is zodat ik het anderen ook kan geven. Dat mijn gedachten zuiver zijn zodat ik een ander niet zal vervuilen. Het is een strijd dat gaat om liefde voor al dat leeft! De hogere macht die ik aanbid, is mijn hogere zelf verbonden met de goddelijke schepping. Ik gebruik waardevolle geestelijke informatie uit vervlogen tijden, en als die bruikbaar is in deze tijd geef ik die mee. En door die wetenschappen te gebruiken, probeer ik vrede bij mezelf en bij anderen te brengen. Mijn missie is het redden van deze Aarde voor onze kinderen!!!
(bron: facebook)

lichtwerker

Lichtwerkers kennen geen haatgevoelens.

Zij zijn het licht en verspreiden het licht met liefde
van mens tot mens,
van ♥ tot ♥

 ©Maria


Lichtwerkers


Spiritueel bezig zijn is goed.
Maar houd beide benen op aarde
en plaats jezelf niet op een voetstuk.
We zijn allen Lichtwerkers,
Iedereen brengt licht op Aarde
op zijn eigen manier vanuit het hart

©Maria


Lichtwerk

 

Besteed aandacht aan datgene wat jou gelukkig maakt.
Als jij je gelukkig voelt dan straal je dat uit.
Verbind je met alle mensen op aarde,
Vul je hart met liefde en licht,
en geef het door van hart tot hart.

~Maria~