Het dragen van een steen voorkomt of geneest geen kanker of Corona !!!
Geloof dat dus niet als iemand je dat vertelt en blijf je gezond verstand gebruiken.


Hier onder zie je enkele van mijn eigen meest favoriete stenen en hun beschrijving.
Soms stem ik hem puur af op mijn kleding maar ik kies meestal de steen die ik op dat moment gewoon bij me vindt horen omdat mijn gevoel zegt dat ik hem nodig heb.

Regenboog maansteen 
Regenboog Maansteen beschermt je aura tegen negativiteit, vooral een goede geestelijke beschermer. De steen activeert al je chakra’s en stemt deze op elkaar af, tevens zorgt deze dat je goed geaard blijft. Maansteen is sterk verbonden met de energie van de maan en dus met intuïtie. De steen weerkaatst en herinnert ons dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering, zoals de maan ook wast en afneemt. Zijn krachtigste effect is het kalmeren van emoties.

Als hanger gedragen leert hij u uw paranormale vermogens te accepteren, te versterken en helderziendheid te ontwikkelen.
Hij verzacht emotionele instabiliteit en stress en het verbetert emotionele intelligentie.
Hij helpt bij (pre) menstruale klachten en de overgang. Hij zorgt voor balans in het hormonale stelsel. Regenboogmaansteen is ook goed tegen slapeloosheid, zwaarlijvigheid, cellulitis en vochtophoping. Reinigt de aura, werkt tegen negatieve energie. 

Hij versterkt je intuïtie, opmerkzaamheid, alertheid en is inzicht gevend. Regenboogmaansteen heeft een positieve werking op de organen, bloed en bloedvaten en de spijsvertering. Tevens ondersteunt Regenboogmaansteen de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding en heeft hij een positieve invloed op de voortplantingsorganen.
Regenboog maansteen kan op het lichaam gedragen worden of neerleggen op een voor jou relevante plaats. Regenboog maansteen wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage, edelsteentherapie en helpt bij de ontwikkeling van mediamieke gave of helderziendheid.
Opladen bij wassende maan.


Amethist
Deze Amethist is een Tri-colour Amethist hebben en heeft een perfecte scheidslijn tussen witte Bergkristal en Amethist.
Fantastisch om beide kwartsen samen in perfecte harmonie in een kristalletje te ervaren.
Deze combinatie maakt het kristal erg krachtig en het lijnt je chakra’s uit.

Amethist heeft een heilzame werking op hoofdpijnen, migraine.
Amethist is familie van de bergkristal en bevordert de spirituele helderheid, het besef van spiritualiteit en de erkenning van de geestelijke werkelijkheid.
Amethist geeft ons rechtvaardigheidsgevoel en een scherp oordelend vermogen en schept daarmee eerlijkheid en oprechtheid. Goed voor conflictbeheersing, acceptatie en innerlijke vrede.
Amethist bevordert de spirituele groei en geeft inzichten. Heeft hij een zuiverende en rustgevende werking op de omgeving, zeer geschikt voor therapeutische ruimtes.

Larimar 
Larimar werkt kalmerend, verkoelend en vertroostend. De steen heeft een positieve effect op zwangerschap, bevalling, de bloeddruk, het hart en kraakbeen. Larimar helpt je om op effectieve wijze je grenzen en emoties te communiceren. Larimar helpt tegen angst, stress, schuldgevoel en allerlei extreme destructieve emoties. Hij heft blokkades op en helpt tegen verslavingsgevoeligheid. Larimar heeft een heilzame werking op keelpijn en keelontsteking, verlicht pijn, griep, verkoudheid, koorts en druk op de borst. Larimar werkt ook bloeddrukverlagend, helpt tegen infecties en verminderd overtollige slijmproductie.

Celestien
Celestien ( Coelestien,Celestiet) wordt ook wel engelensteen genoemd omdat het contact met engelen en gidsen tijdens meditatie of dromen bevordert. Hij bevordert de spirituele ontwikkeling en helderziendheid, trekt voorspoed en geluk aan en helpt te vertrouwen op je eigen intuïtie.
Hij bevordert creativiteit en is zeer geschikt voor mensen die in het openbaar moeten spreken (en andere vormen van communicatie). De steen geeft nieuwe perspectieven, nieuwe ideeën en verhoogt de inspiratie. Celestiet is een vrede-stichter, hij helpt bij het oplossen van conflicten en geeft harmonie in tijden van stress en onrust.
Fysiek werkt celestiet kalmerend, spierontspannend en pijnstillend en is behulpzaam bij kwalen aan ogen, oren, keel en bij restless legs syndroom.

Rozenkwarts 
Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Labradoriet
Kernwoorden labradoriet: bescherming, spirituele kracht en intuïtie.

Labradoriet werkt beschermend en vergroot geestelijke kracht. Het reinigt en versterkt de aura en beschermt je tegen onder andere negatieve energie, negatieve mensen, mensen die energie zuigen, entiteiten en overprikkeling. Het is daardoor ook een heel geschikte steen voor hooggevoelige of hoogsensitieve mensen. Het vermindert stress en angst en helpt je in je kracht staan. De steen helpt een connectie maken met je intuïtie, gidsen, hogere energieën, spirituele kennisbronnen, andere dimensies, vorige levens en helpt je ook weer veilig naar het hier en nu terugkeren. Het is hierdoor een goede steen om te dragen bij meditatie, mediumschap, lichtwerk, sjamanistische reizen, droomwerk en andere spirituele activiteiten. Fysiek werkt labradoriet pijnstillend en bloeddrukverlagend. Het heeft een positieve werking op de longen, bronchitis, verkoudheid, de ogen, hersenen, stofwisseling, reuma, jicht en (pre)menstruele klachten.

Labradoriet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

En mijn nummer 1.
Sodaliet

Sodaliet helpt bij faalangst en geeft een gevoel van eigenwaarde.
Sodaliet is een steen die kracht en troost geeft en je helpt door te gaan na een moeilijke situatie.
Hij verenigt logica met intuïtie en haalt informatie uit de hogere geest naar het fysieke lichaam.
Hij stimuleert de pijnappelklier en het derde oog en verdiept meditatie.
Hij schept een drang naar waarheid en idealisme, waardoor het mogelijk wordt trouw aan jezelf te blijven en
achter je overtuigingen te staan.
Hij lost elektromagnetische vervuiling op.
Deze steen zorgt voor harmonie en solidariteit en het streven naar een doel in een groep mensen.
Hij is uitstekend voor de geest, heft mentale verwarring op en stimuleert rationeel denken, objectiviteit, waarheid
en intuïtieve waarneming.
Hij vergemakkelijkt de verwoording van gevoelens.
Sodaliet stimuleert de bevrijding van oude geestelijke conditioneringen.
Psychisch zorgt hij voor emotioneel evenwicht, verdrijft oude angsten, fobieën, schuldgevoelens en
controlemechanismen.
Hij vergroot je zelfrespect, zelfacceptatie en zelfvertrouwen.
Hij zorgt voor balans in de stofwisseling, heft calciumtekort op en reinigt het lymfstelsel.
Hij herstelt schade door straling en bestrijdt slapeloosheid.
Hij behandelt de keel, de stembanden en het strottenhoofd en is nuttig bij heesheid en een verstoorde
spijsvertering.
Sodaliet werkt koortswerend en verlaagt de bloeddruk.
Goed bij hoofdpijn, benauwdheid, duizeligheid, menstruatiepijn en overgangsproblemen.
Hij geeft ook kracht aan botten, tanden, kiezen en spieren.
Mensen die last hebben van evenwichtsstoornis, flauwvallen, oorsuizen of hyperventilatie kunnen verbetering
ervaren.
Sodaliet kan op alle manieren gereinigd worden.