De Paranormale kracht van de Tarot.
Dit is mijn nieuwste Tarot deck.
Het bestaat uit 65 prachtig geïllustreerde kaarten die je helpen een brug te slaan tussen jouw spirituele intuïtie en de eeuwenoude kennis en betekenis van de tarot. Hierdoor kun je putten uit krachtige inzichten op alle gebieden van jouw leven, of het nu gaat om liefde en relaties of besluiten in verband met zaken en carrière.
Met deze kaarten kun je gebruik maken van de technieken die medium John Holland in zijn workshops gebruikt, zoals de betekenis van de kleuren, vormen en woorden; symboliek; kaartleggingen; numerologie, chakra’s en verbeelding.

Ik vind dit Tarotdeck anders dan de traditionele  omdat het me uitnodigt meer intuïtief te werken met deze kaarten. Ik ben van plan om bij dit deck geen gebruik te maken van bestaande legpatronen. De kaarten zijn erg mooi en mysterieus.


Wil jij aan het eind van de week een gratis kaartlegging ontvangen in je mailbox kijk dan HIER

*Belangrijk advies van Maria*
Vergeet niet dat de kaarten niet de toekomst voorspellen ook al beweren sommigen van wel. De kaarten geven je misschien wel nét dat stukje inzicht dat je in een bepaalde situatie nodig kunt hebben om tot een beslissing te komen maar JIJ beslist of je er iets mee wilt doen. De kaarten halen de antwoorden naar boven die in jezelf verborgen zitten zodat je de oplossing aangereikt krijgt voor iets waar jij mee zit. De kaarten geven je inzicht in bepaalde situaties maar JIJ bent degene die de beslissingen neemt. Iedere beslissing die je maakt heeft invloed op de toekomst. Neem je beslissingen ALTIJD vanuit je gevoel niet vanuit de uitkomst van een kaartlegging.
Pin jezelf niet teveel vast aan de letterlijke betekenis van de kaarten en ga er NIET naar leven.
Haal datgene uit een reading wat voor jou van toepassing is en laat de rest los.

(Lotus Maylea is niet verantwoordelijk voor de manier hoe jij met de kaartlegging omgaat.)