Op deze bladzijde plaats ik iedere week een kaart uit een van mijn kaartendecks. Dat zijn de kaarten die je kunt vinden bij een kaartaanvraag maar kan ook een kaart zijn uit een van mijn andere kaartendecks.

Uit het deck: "Wijsheid van het Universum"
(Klik op de afbeelding om te vergroten)

Hemelse muziek

U staat op het punt om een positieve en vruchtbare periode binnen te gaan waarin u het geheim zult ontdekken van een geïnspireerd en vervuld leven.
Deze kaart is een affirmatie van uw spirituele vooruitgang.
.

Uw engelen en gidsen laten u weten dat, hoewel zij begrijpen dat uw reis vaak moeilijk is geweest, de nieuwe fase van uw leven wonderlijk en plezierig zal zijn.
U hebt een bewustzijnsniveau bereikt dat u gemakkelijk door de komende periode zal leiden en waarvan de climax u zal laten resoneren op een hogere en fijnere frequentie.Muziek kan helpen toegang te krijgen en gemakkelijker af te stemmen op deze hogere frequenties. Luisteren naar muziek die u inspireert en raakt doet heilige waarheden die lang zijn vergeten ontwaken.
Omdat deze oude waarheden afkomstig zijn van een hogere vibratie kunt u er alleen toegang toe krijgen via de vibraties van geluid. U kunt deze kennis niet in woorden uitdrukken omdat zij van nature multidimensionaal is. U kunt er ec hter wel op afstemmen als uw vibratie hoger wordt en daardoor zult u nieuwe manieren ontdekken om de wereld te bekijken.
U zult een bron van wijsheid en inspiratie worden voor velen die uw pad kruisen, gewoon vanwege de energie en vibratie die u in u hebt. De nieuwe energie waar u toegang toe krijgt, zal opkomen als een diepe, innerlijke kennis die u een nieuw perspectief geeft op het leven.
In de toekomst kunt u deze energie misschien gebruiken om anderen te helpen toegang te krijgen tot deze geluidsvibraties.
Reiki of andere vergelijkbare vibrationele methodes zijn een uitstekend hulpmiddel voor dit proces


Wil jij ook een gratis kaartlegging in je mailbox ontvangen van mij, klik dan HIER