Creatief bezig zijn geeft zoveel plezier

Gepubliceerd op 4 maart 2021 om 19:40

Mijn acryl stilleven, nav. een webinar van schilderclub.nl

Ik schreef al eerder HIER dat ik sinds een tijdje lid ben geworden van schilderclub en tekenclub. Ik ervaar het op de ledensite die creaclub heet als erg prettig. Ik heb toegang tot meer dan 100 webinars en tutorials op het gebied van tekenen en schilderen. Ook is er een community waar mensen met dezelfde hobby met elkaar contact hebben, elkaars werk kunnen bewonderen en tips uitwisselen. 
Het gaat er heel gemoedelijk aan toe; je kunt er niet zoals op Facebook vrienden toevoegen want iedereen is gelijk. Wel kun je elkaars berichten "liken" en reacties plaatsen.

Op de teken en schilderclub geven vier docenten online les. Je kunt de lessen gratis volgen en meedoen maar dan gaat het wat snel. Als je lid bent kun je de webinars en tutorials stilzetten, je kunt er pdf. boeken downloaden en filmpjes zien over oa. portret tekenen, aquarelleren, pastelteken, acryl schilderen, perspectief, dieren tekenen/schilderen. landschap. Teveel om op te noemen.
Ik had het acryl schilderen een paar keer gedaan, met goedkope Actionverf. Die heb ik bij een webinar gebruikt en het lukte niet slecht maar eerlijk is eerlijk, Die goedkope Actionverf is gewoon rommel !!!

Omdat ik het schilderen met acryl erg leuk vond en ik nog veel acrylpapier heb in de vorm van acrylblokken heb liggen en ik van plan ben daar meer mee te doen heb ik vandaag een flinke bestelling gedaan bij de Kwast. Diverse goede verf maar ook alvast wat cadeautjes erbij die ik weg leg voor mijn verjaardag in april. Tegen die tijd mogen we misschien nog steeds niet lekker gaan winkelen door de Corona en online gaat het ook. Het aquarelleren gaat ook weer steeds beter. Ik had dat lang niet gedaan en moest er voor mijn gevoel weer helemaal inkomen. In het verleden heb ik een aquarelleer cursus gevolgd maar op de schilderclub leer ik in korte tijd meer dan wat ik op de cursus leerde.
Als de maand om is blijf ik zeer zeker lid. Ik voel me zó happy als ik bezig ben met potlood, papier, verf en penseel. Dit is een fijne toevoeging en afwisseling bij het mandala tekenen , wat ik ook nog steeds graag doe.
Ik ben geen prof maar ik merk wel dat ik aan het groeien ben. Niet alleen op spiritueel vlak maar ook op creatief gebied.🎨👩‍🎨


Pasteltekening: lelie nav. een webinar van tekenclub.nlUpdate
Door gezondheidsomstandigheden was het beter voor me om mijn lidmaatschp op de teken en schilderclub te beëindigen.
Ik heb daar veel geleerd en pas dat allemaal toe maar wel op mijn eigen manier en tempo.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.